top of page
Keresés

Nem pörögnek eléggé a leadek a vállalkozásodban?


Nehézségekbe ütközöl a minőségi, potenciális leadek megtalálása során? Letesztelt tippjeink és irányelveink garantáltan javítani fogják az eredményeidet!
CÉLZOTTAN keress: Ha a hirdetéseid költségét a legalacsonyabb szinten szeretnéd tartani, akkor a legjobb választás a lehető legpontosabb célcsoport kiválasztása! (Lokáció, demográfia, érdeklődési kör, hasonmás közönségek - ezek mind segíthetnek az ügyfelek pontos behatárolásában).
EGYSZERŰSÍTSD a kapcsolatfelvételi lépéseket a jövőbeli ügyfelek számára. Te alakítod ki ezt a folyamatot teljes egészében, a döntés a te kezedben van. Kiemelkedően értékesítesz telefonon? Tereld a telefonos kapcsolatfelvétel felé az érdeklődőket a honlapodon, hirdetéseidben. Idegenkedsz a beszélgetéstől és automatizált folyamatokat szeretnél? Állíts be egy űrlapot, automatizált válaszadással, email flow-val és segítsd az érdeklődőket azzal, hogy egyszerűsíted a regisztrációs vagy kapcsolatfelvételi folyamatot.
Gyárts AJÁNDÉK, ingyenes tartalmakat! Szeretjük a ingyenes dolgokat, és boldogan odaadjuk az adatainkat, email címünket értük. Egy email címért cserébe adott iparági témát körüljáró e-book, minikurzus vagy PDF nagyszerű hatással lehet a lead-jeid minőségére. Próbáld ki bátran!
SZŰRD az érdeklődőket: Ez némileg ellentmond az EGYSZERŰSÍTSD javaslatunknak, de működik. A leadek minőségének növelése érdekében érdemes gondosan megfogalmazni a kérdéseket, mielőtt megengeded, hogy a jövőbeli ügyfelek megkeressenek. Egy kicsit dolgoztasd meg őket, tegyél fel releváns kérdéseket a problémáikról, hogy már ezek kitöltésével is szelektálhass az érdeklődők között. Ha jól csinálod, ezzel kiszűrheted azokat az ügyfeleket, akikkel nem szeretnél együtt dolgozni.
ADJ ÉRTÉKET - használható tippek, cikkek és rövid anyagok formájában megalapozhatod szakértői mivoltodat a potenciális érdeklődők előtt. Fektess energiát a tartalomgyártásba! Mindezt megvalósítottad, úszol a minőségi leadekben és kapacitás gondjaid támadtak? Kellemes probléma! A következő posztban az ajánlatodat fogjuk tökéletesíteni ennek megoldására.


16 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page